Jeg er utdannet lærer, spesialpedagog, "museumspotet" (folklorisitikk og museumskunnskap UiO) og forteller. Jeg har arbeidet 14 år i grunnskolen og 19 år som museums-pedagog og leder av Oslo Skolemuseum, Utdanningsetaten i Oslo.

Jeg maler i tradisjonen Vedic Art, og har siden 2019 holdt grunnkurs i et enkelt atelier på Skogly, stedet mitt på Eidsvoll. 

Vedic Art har hjulpet meg forbi hindrende ønsker om prestasjon og kontroll, og gitt meg en vei til større frihet i arbeid med bilder: frihet fra krav, sammenligning og egne forventninger. Men Vedic Art handler om mye mer enn å skape bilder, ja faktisk er bildet bare et biprodukt av en spennende prosess. Jeg opplever at en ny fred kan vokse i meg når jeg arbeider med Vedic Arts 17 prinsipper. Og maling i denne tradisjonen gir meg fargeglede og uttrykksglede. Å undervise og bringe denne unike metoden videre er kanskje den aller største gleden. Jeg har tatt flere grunnkurs og fortsettelseskurs i Vedic Art, og tok  lærerutdannelse for grunnkurs hos Johannes Källman på Øland i 2019.

Jeg har også arbeidet med kreativitet igjennom muntlig fortelling og dans. Som forteller har jeg bakgrunn fra HiO og Vestjyllands høgskole. Jeg har holdt fortellerforestillinger for voksne med utgangspunkt i myter, folkeeventyr og historiske tilknyttede fortellinger ved eldresentre, kulturhistoriske museer og Deichmanske bibliotek, Oslo. Dansen startet med fortellende dans* ved Vestjyllands højskole i 1997 og omtrent samtidig påbegynte jeg en stadig aktiv praksis innenfor Gabrielle Roth's 5 rytmer®.

* Fortellende dans rituell dans er en kollektiv sirkeldans der man sammen danser en fortelling: en myte. Mytens kvaliteter, arketyper og grunnstrukturer erfares og utforskes i et fritt, skapende arbeid mellom danserne. Metoden er gjenoppvekket fra muntlig folketradisjon og utviklet av Brita Haugen, forteller, skuespiller, teolog og forfatter, Danmark.